Intakegesprek aanvragen
De kans is groot dat je op deze pagina terecht bent gekomen omdat je een schitterende transformatie hebt gezien, een leuke recensie hebt gelezen, iemand kent die is getransformeerd of gewoon over Ironchasers hebt gehoord. Hoe je het ook wendt of keert, je interesse is gewekt, hoe nu verder? Vraag via het aanmeldformulier gratis en geheel vrijblijvend een intakegesprek aan.


Is een intakegesprek verplicht?
Ja, het is onmogelijk om direct te starten zonder een gratis en geheel vrijblijvend intakegesprek, het gaat immers om jouw gezondheid en de daarbij behorende wensen, dat maakt het persoonlijk!


Wat wordt er gedurende het intakegesprek behandeld?
Tijdens het intakegesprek wordt jouw fysieke en mentale gesteldheid, jouw doelstelling(en), alsmede Ironchasers programma's en de daarbij behorende prijzen uitgebreid behandeld.


Hoe kan ik mij voorbereiden op het intakegesprek?
Je hoeft je niet voor te bereiden op het intakegesprek anders dan dat je goed voor ogen hebt wat je wil bereiken. Als je graag wil afvallen is het wel gewenst om te weten wat je huidige gewicht is.

Wanneer vindt het intakegesprek plaats?
Het intakegesprek kan plaats vinden op een donderdagavond, vrijdagochtend, vrijdagmiddag of vrijdagavond. Het is mogelijk om je voorkeur voor een dagdeel aan te geven op het aanmeldformulier.


Waar vindt het intakegesprek plaats?
Het intakegesprek vindt plaats bij Ironchasers op het kantoor te Westerhaar-Vriezenveensewijk of bij jou aan huis.


Hoelang duurt het intakegesprek?
Het intakegesprek duurt circa 75 minuten.


Zijn er kosten verbonden aan het intakegesprek?
Nee, het intakegesprek is gratis en geheel vrijblijvend wanneer het plaats vindt bij Ironchasers. Wil je het intakegesprek aan huis, dan betaal je enkel de km vergoeding (retour) van € 0,25 per km.


Wat gebeurt er na het aanmelden?
Als het aanmeldformulier in goede orde is ontvangen, wordt deze zo spoedig mogelijk in behandeling genomen. Ironchasers neemt telefonisch contact met je op voor het plannen van een datum en tijdstip waarop het intakegesprek zal plaatsvinden.

Interesse in een gratis en geheel vrijblijvend intakegesprek of wil je gewoon starten met transformeren? Meld je dan vandaag nog aan!