De app MyLifechanger
Na enige tijd van investeren is het Ironchasers en zijn programmeur gelukt om de app MyLifechanger te realiseren. Een app welke speciaal is ontwikkeld om jou optimale ondersteuning te bieden gedurende iTransform.


Welke ondersteuning biedt MyLifechanger gedurende iTransform?
De app MyLifechanger voorziet jou van een voedings- en sportplan op maat welke door jouw coach wordt gecreëerd en bijgehouden. Tevens kun je jouw voortgangsstatistieken wekelijks bekijken en diverse nuttige artikelen lezen in de FAQ. Met de kennis van jouw coach en de hulp van deze app is afvallen nog niet eerder zo leuk en makkelijk geweest.


Is MyLifechanger voor Android en iOS?
MyLifechanger is enkel te downloaden voor Android (Google). Voor iOS (Apple) gebruikers biedt Ironchasers de mogelijkheid om een Android toestel op basis van een borg te lenen gedurende iTransform.

Zijn er bijkomende downloadkosten?
Nee, het downloaden van deze app is gratis maar is enkel en alleen bedoeld voor de cliënten van Ironchasers.


Hoe kan ik inloggen?
Inloggen doe je met jouw naam en een uniek wachtwoord welke je persoonlijk ontvangt van Ironchasers de dag voordat iTransform start.

Interesse in een gratis en geheel vrijblijvend intakegesprek of wil je gewoon starten met transformeren? Meld je dan vandaag nog aan!