Lisanne Zuidema
In 4 weken meer dan 5 kilo kwijt geraakt! Ik wou graag weer lekker in m’n vel zitten en dat is zeker gelukt! Het programma is erg goed vol te houden, ik had verwacht dat het erg pittig zou worden maar ik heb totaal geen honger gevoel gehad. Ik zou het programma oprecht iedereen aanraden die op een gezonde manier kilo’s kwijt wil raken! Arnoud Dannenberg super bedankt voor je motiverende woorden elke week!


Nadia Dekker‎
Yes, I finally made it! Op FB zag ik een post van Ironchasers waarin een kennis werd getagd. Ik dacht huh? Die heeft dat toch helemaal niet nodig? Zag er in mijn beleving prima uit. Toch verbaasde mij het voor- en na resultaat. Zou het mij met Ironchasers dan wel lukken om die eeuwige laatste kilootjes er af te krijgen? Mijn nieuwsgierigheid was gewekt en de intake was in no-time gepland! Arnoud stelde een programma samen in combinatie met een aantal Personal Trainingen. Eerlijk is eerlijk, ik begon er wel een beetje sceptisch aan, maar hij weet exact wat er voor nodig is om een doelstelling te bereiken. En NEE lieve mensen, je volgt geen crashdieet o.i.d. NEE, ik heb totaal geen honger geleden. JA, je moet er zelf wel wat voor doen (maar goed dat weten we eigenlijk allemaal wel). Ondanks dat de maanden juni en juli voor ons overvolle maanden zijn met verjaardagen en feestjes (lees: BBQ hier en BBQ daar) kan ik eerlijk zeggen dat het mij meer dan 100% is meegevallen om het programma te volgen. Dus op feestjes en andere leuke bezigheden hoef je zeker niet de “zielepoot” uit te hangen! Kortom: ik voel me fitter, sterker en heb eindelijk m'n doelstelling in gewicht gehaald!! Het begin van een meer zichtbaar gespierder lijf is er en na de zomervakantie ga ik samen met Ironchasers de uitdaging aan om dat verder te ontwikkelen. Daar heb ik onwijs veel zin in! Niet alleen ben ik een schat aan informatie rijker (onvoorstelbaar wat kan hij je veel vertellen over voeding, trainen, spieren, koetjes en kalfjes en meer ), maar ook ben ik een toffe gast als trainingsmaatje rijker. Arnoud, jou coaching, je gedrevenheid en de vele tips geven mij echt de motivatie om door te gaan! Dankjewel daarvoor!! Conclusie: Ik ben super blij dat ik Ironchasers heb ontdekt! If he can't, nobody can!


Marleen Schellevis
Gisteren heb ik een 4 weken traject afgerond met personal trainer Arnoud Dannenberg. Ik wilde me al een tijd fitter voelen en een paar kilo afvallen. Na een blessure te hebben opgelopen met hardlopen heb ik in februari contact opgenomen met Ironchasers. Na het intakegesprek met uitgebreide informatie ben ik erg gemotiveerd en enthousiast begonnen met het voedings - en bewegingsschema. Het schema is goed vol te houden en na 1.5 week voelde ik me al fitter zonder een honger gevoel te hebben gehad. Ik ben blij met het resultaat dat ik heb bereikt na 4 weken met goede coaching van Arnoud en ik ga zeker door! Arnoud, super bedankt voor je enthousiasme, duidelijke uitleg en goede coaching.


Rajine Ronner-Nijland‎
Mijn 4 weken transformatie programma bij Ironchasers zit er op. Via Facebook kwam ik terecht bij Ironchasers. Het sprak me meteen aan omdat ik veel foto's zag van mensen die het ook hadden gedaan. Ik dacht meteen dit lijkt mij ook wel wat. Dus contact gezocht en een intake gehad. Ik was ook erg gemotiveerd om er aan te beginnen. Het programma vond ik leuk met veel variatie zowel het eten als het sporten. Ik heb mijn doel bereikt, ik ben in 4 weken 6.1 kg verloren. Heb een prima coaching gehad. Ben erg blij met het resultaat! Ga zo door met coaching Arnoud Dannenberg.


Melinda Emaus
Vandaag mijn professionele en enthousiaste personal trainer thuis gehad. Hij brengt vol passie zijn kennis over naar je. Het was erg leerzaam om hier vandaag aan deel te nemen. Veel nieuwe training tips geleerd. Het is goed vol te houden om thuis de oefeningen te herhalen. Aarzel niet en maak een afspraak bij Ironchasers. Je leert er echt veel van.

Lynn Wunnink
Mijn 4 weken durende traject met mijn coach Arnoud zit er op. Tijdens mijn intakegesprek werd ik al enthousiast en ben dan ook drie dagen erna gelijk begonnen. Mijn doelstelling was om in 4 weken tijd 5 kilo af te vallen. Best een uitdaging, als je al geen overgewicht hebt en sportief bent! Maar als je er 100% voor gaat lukt het wel! Naast dat ik ben afgevallen heeft het programma me nog een aantal dingen geleerd. Het bewust zijn van eten, gevarieerd en gezond eten. Wat heel even bewegen/sporten al niet met je kan doen, het hoeft namelijk geen uren in de sportschool te zijn. Kortom, ik heb veel geleerd, en ook nog eens 4 leuke weken gehad. Niet alleen voelt het niet als een straf, het is het ook niet, want je krijgt er een mooi resultaat voor terug. Nu ga ik verder met mijn onderhoudsplan zodat ik op gewicht blijf! Arnoud bedankt voor al je hulp!! Dankjewel.


Thecla Spoolder
Afvallen wordt een feestje, in elk geval met de tools die Ironchasers daarvoor beschikbaar heeft! Zes weken geleden ben ik begonnen met het Ironchasers programma en ik kan het iedereen aanbevelen. Met de super handige app, die exact aangeeft wat je wel en niet mag eten en waarin heel veel keuze mogelijkheden zitten, is het heel eenvoudig om je te houden aan het opgegeven eetschema. Daarnaast geeft de app ook exact het beweegschema voor iedere dag weer. Super handig en heel eenvoudig in gebruik. Elke week wordt de app bijgesteld op basis van de vooruitgang die je geboekt hebt, dus zo heb je van dag tot dag paraat hoe je eet- en beweegschema eruit ziet. Het is mij gelukt om in 6 weken, ruim zes kilo af te vallen en als ik het kan, kan iedereen het! Arnoud, bedankt voor je support en mocht het in de toekomst nodig zijn dat ik weer af moet vallen, zal ik dat zeker weer via het Ironchasers programma gaan doen.


Aniek Averesch
Vorige week heb ik deelgenomen aan de training van Arnoud bij Fitindustry Rijssen. Anderhalf uur lang focus op het trainen van de rugspieren! Een spiergroep die veel concentratie vereist en voor de meeste mensen veel struggles oplevert! Een mooie uitdaging dus! Arnoud is een super gedreven coach, die onder andere door zijn opleiding Fitnesstrainer, niet alleen enthousiasme maar ook kennis over brengt op de cliënt! Hij is niet snel tevreden, en wil het beste in je naar boven halen tijdens de training! Of je nu het doel hebt om wat kilo's kwijt te raken of juist wil aankomen in spiermassa, neem dan contact op met Ironchasers! Groetjes Aniek


Leonie Bakker
Zojuist mijn 4 weken durende traject met mijn coach Arnoud afgesloten. Via vrienden kwam ik bij Arnoud terecht, mijn doel een gezondere en fittere levensstijl. Tijdens de intake werd ik al enthousiast en ben dan ook twee dagen erna gelijk begonnen. Ik als echte zoetekauw kwam er 1,5 jaar geleden achter dat ik fybromyalgie (reuma) heb, door gezonder te gaan eten en meer te bewegen kun je de pijn verminderen. Nu was ik op dat punt aangekomen dat er echt wat moest gebeuren en met een goeie stok achter de deur zou me dit zeker gaan lukken. En dat is het, na twee weken merkte ik dat ik geen pijn meer had s’nachts in bed. Ook stap ik nu elke morgen fitter mijn bed uit en om me nog fitter te voelen start ik mijn dagen met oefeningen. Nou zou je denken dit kun je zelf toch ook wel, nu probeer het maar eens. Even is leuk en dan ebt het enthousiasme al snel weg. Maar door het goede coachen van Arnoud heb ik het volgehouden en ga ik door met waar ik nu mee bezig ben. Mijn doelen worden steeds groter en elke keer als ik er een haal ben ik een stapje dichter bij een leven met minder pijn. Ik voel me fitter en mijn lijf word ook nog eens strakker, mooi meegenomen dacht ik zo. Mijn levensstijl is totaal veranderd met een positieve uitwerking. Arnoud ontzettend bedankt, zonder jou gedrevenheid, enthousiasme en professionele aanpak was het me niet gelukt. Heel veel succes in de toekomst en wij gaan elkaar vast nog eens tegen komen. En ik raad je dan ook aan iedereen aan die iets wil veranderen aan zijn levensstijl.

Geleen Letteboer‎
Via een kennis, die kilo’s was afgevallen ben ik in contact gekomen met Ironchasers.
Ik wilde een paar kilo kwijt om weer onder de 70 kilo te komen. Na een zeer prettig en motiverend gesprek met Arnoud ben ik vier weken geleden begonnen. Via een App kreeg ik mijn schema en sport frequentie en dit is zeer goed te doen zelfs met de feestdagen. Binnen de vier weken ben ik de gewenste kilo’s kwijt geraakt en is mijn doel bereikt. Arnoud heel erg bedankt en succes met Ironchasers die ik iedereen kan aanbevelen.


Kim Rouweler‎
Ruim 6 weken geleden belde ik Arnoud met de vraag: als ik sport heb ik na zo’n 10 minuten een hartslag van boven de 170, en wat niet snel weer wil dalen, wat kan ik hier aan doen en kun jij mij hierbij begeleiden? Binnen een week hadden we een afspraak voor een intakegesprek. Super spannend want het is toch wel een dingetje dat je je zo bloot moet geven. Maar al snel voelde ik mij op mijn gemak en verliep het gesprek heel prettig. Mijn doel was conditie- en krachtopbouw en dat ik van het snoep kan afblijven(dat laatste was de grootste uitdaging). Aan het einde van het gesprek was het niet meer mijn doel maar ons doel, dat gaf een goed gevoel. Dat je weet dat je er niet alleen voor staat. Een week later begint het dan, vier weken lang met elke zondag een (helse) bootcamp. Ik vraag me stiekem wel af hoe ik dat allemaal moet gaan doen als alleenstaande ouder maar oké. Ik kreeg het voeding- en bewegingsschema binnen en begon gemotiveerd hieraan. Als alleenstaande ouder word je wel uitgedaagd om creatief bezig te gaan met de momenten dat je moet beweging maar het is heel goed te doen (’s ochtends fietsen? Geen probleem, breng ik mijn zoontje toch gewoon op de fiets naar school en maken we er gezellig een wat langere route van zodat ik aan mijn beweging kom). Juist doordat het de eerste week zo goed ging, motiveert dat voor de weken erna. Het voedingsschema was heel goed vol te houden en had totaal geen last van een hongergevoel. Het niet snoepen ging me beter af dan ik van te voren ooit had kunnen bedenken. En dan die helse bootcamp nog die ik elke zondag had, zo’n hel was dat eigenlijk niet. Je wordt gemotiveerd om elke week een stap extra te doen, uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen en wat een voldoening als het lukt. Aan het einde van die vier weken is niet alleen mijn conditie en kracht veel beter, maar door het niet snoepen en bewuster eten ben ik uiteindelijk ook nog eens ruim 4 kilo afgevallen. Al was dat geen doel het is wel mooi meegenomen dat de kilo’s die na het stoppen met roken er langzaam aankwamen nu er weer af zijn. Ik heb er alweer een week op zitten dat ik het “alleen” moet doen (aan de hand van een handig onderhoudsplan). Ik weet nu waar ik op moet letten met de voeding en als ik een keer uit eten ga, kan dat, want nu weet ik hoe ik daarmee om moet gaan. En het bewegingsschema zit al helemaal in het gewone wekelijkse ritme. Dank je wel, voor de motivatie (vooral op het moment dat de behoefte aan suiker er wel was), waardoor ik mijn suikerbehoefte nu in de hand heb. En elke week tot het uiterste wilde gaan bij de bootcamp, voor je kennis, over eten en sporten, waardoor ik nu bewuster eet en weet wat ik doe met sporten, en voor je passie, waardoor ik elke week meer conditie en kracht wilde hebben dan de week ervoor. Maar het belangrijkste dank je voor het terug geven van het plezier in het sporten!!!

Ina van der Veen - Wunnink‎
Vier weken geleden ben ik begonnen met Ironchasers. Ik wou graag een paar kilo's afvallen. Mijn doel was om 65 kilo te wegen, dus moest 5 kilo afvallen. Nu na vier weken al onder mijn streefgewicht en op de 64 kilo gekomen. Het voedingsschema is goed vol te houden. het voelt niet als een dieet. Geen hongergevoel gehad. Samen met het sporten goed te doen. Ik ga zeker door met het vervolg programma. Arnoud bedankt voor deze weken.


Marjolein Schotman
Zo, mijn transformatie periode van 4 weken zit erop en is meer dan geslaagd! Doelstelling was om in 4 weken tijd 6 kilo af te vallen. Best een uitdaging want het betekende een gemiddelde van 1,5 kilo per week kwijt raken. Maar het is me, met de begeleiding en ondersteuning van Arnoud, gelukt! Gisteren was D-day voor mij en ik ben in totaal 6,3 kg afgevallen!! Naast dat ik ben afgevallen heeft het programma me nog een aantal dingen opgeleverd, namelijk;
- bewust wording van eten; wat stop ik eigenlijk allemaal onbewust in mijn mond gewoon omdat het lekker is, uit verveling of gewoonte? Maar heb ik het ook echt nodig? 9 van de 10 x niet;
- productenkennis; welke voedingsproducten zijn beter om te nemen in verband met de voedingswaarde ten opzichte van andere producten. Heel verhelderend en het helpt mij om 'gezondere' en 'slankere' keuzes te maken;
- bewegen is een MUST; afvallen en gezonder/bewuster willen eten en leven gaat samen met bewegen! Het hoeven geen uren training in de sportschool te zijn maar een stevige wandeling 's avonds of een fietstochtje 's middags draagt ook bij aan een gezondere levensstijl en is oprecht ook fijn om te doen (helemaal gezellig als je een loopmaatje hebt).
Ik kijk terug op een uitdagende, inspirerende en leerzame transformatie periode waarin het soms ook echt wel passen en meten was in verband met een jong gezin, maar de investering is het mij dubbel en dwars waard! Nu verder met mijn onderhoudsplan zodat ik op gewicht blijf!! Arnoud Dannenberg, dank je wel!!


Judith Wietsma
Wat een geweldige buitentraining gehad vanavond! Knettershard op de feiten gedrukt dat me spiermassa compleet 0 is. Maar wat is Arnoud een gedreven coach. Hij motiveert je om verder te gaan dan je grenzen. Hij weet precies wat hij doet wanneer je je wensen aangeeft. Deze ervaring was geweldig en de tips zijn zeker nuttig en bruikbaar. Ga hier zeker mee door. Bedankt voor deze ervaring.


Annelies Ooms
Professionele en enthousiaste personal trainer die vol passie zijn jarenlange kennis en ervaring op je overbrengt en er zo voor zorgt dat je je grenzen verlegt om uiteindelijk gezonder en fitter door het leven te gaan! Absoluut een aanrader!

Interesse in een gratis en geheel vrijblijvend intakegesprek of wil je gewoon starten met transformeren? Meld je dan vandaag nog aan!