.

iTransform
Het transformatieprogramma iTransform is een online coaching programma van Ironchasers. Kies je voor dit programma, dan heb je wekelijks contact met jouw coach via WhatsApp en maak je gebruik van de door Ironchasers ontwikkelde app MyLifechanger.

Jouw coach voorziet je tijdens het programma van tips, diverse adviezen en ondersteunt jou in het transformatieproces. MyLifechanger wordt voor jou ingericht met een voedings- en sportplan op maat. Gedurende het programma wordt MyLifechanger wekelijks bijgesteld en is het mogelijk jouw voortgang te volgen. MyLifechanger gebruik je tijdens het programma om jouw doelstelling te behalen en eventueel na afloop om het behaalde resultaat te behouden.

Het transformatieprogramma iTransform kan met Personal training worden uitgebreid naar iTransform Plus.

De tijdsduur van een programma is geheel afhankelijk van jouw doelstelling. Verder worden prijzen van programma's uitsluitend verstrekt tijdens een gratis en geheel vrijblijvend intakegesprek. 

Interesse in één van Ironchasers iTransform programma's, een intakegesprek of wil je gewoon starten met transformeren? Meld je aan voor een gratis en geheel vrijblijvend intakegesprek!

Aanmelden


Opbellen
E-mail
Info