iTransform Legacy
Het transformatie programma iTransform Legacy van Ironchasers is een online coaching & personal training programma. Kies je voor dit programma, dan heb je wekelijks contact met jouw personal coach via WhatsApp, wekelijks één of meerdere personal trainingen en maak je gebruik van de door Ironchasers ontwikkelde app MyLifechanger. 
.
Dit programma is geschikt voor jou als je niet alleen wilt afvallen maar ook fysiek en mentaal sterker wilt worden. De personal coach voorziet jou tijdens het programma van tips, diverse adviezen en ondersteunt jou in je transformatieproces. MyLifechanger wordt voor jou ingericht met een voedingsplan en een sportplan op maat. Gedurende het programma wordt MyLifechanger wekelijks bijgesteld en is het mogelijk je voortgang te volgen. MyLifechanger gebruik je tijdens het programma om jouw doelstelling te halen en eventueel na de tijd om het behaalde resultaat te behouden. 
.
De personal trainer legt tijdens het programma de focus op jouw persoonlijke wensen en houdt gedurende de personal trainingen rekening met eventuele lichamelijke beperkingen. De personal trainingen van Ironchasers zijn leerzaam, intensief, leuk, verantwoord en grensverleggend. De personal trainingen worden gegeven in de sportstudio van Ironchasers, jouw sportschool, aan huis of outdoor. 
.
Inhoud iTransform Legacy pakket
+  Personal coaching  
+  Personal training  
+  MyLifechanger app
.
Opmerkingen
*  Prijzen worden uitsluitend verstrekt tijdens een geheel vrijblijvend intakegesprek.
*  Tijdsduur is geheel afhankelijk van jouw doelstelling.

<<  Aanmelden intakegesprek  >>
<<  Terug naar programma's

 
 
 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info