Personal training
Het versterken van één of meerdere spiergroepen is mogelijk bij Ironchasers door het implementeren van personal training gedurende iTransform. Tevens kun je na het afronden van iTransform 
gebruik blijven maken van personal training. Ook is er een optie om gebruik te maken van personal training zonder het volgen van iTransform. Hiervoor gelden echter andere richtlijnen en voorwaarden welke gedurende het intakegesprek uitgebreid worden besproken.

Tijdens elke training ga jij samen met je personal trainer gericht aan de slag om jouw wensen te realiseren. Elke training is leerzaam, grensverleggend en afgestemd op jouw niveau. Je leert op een didactische wijze oefeningen welke je zowel thuis als in een sportschool kan toepassen. De personal trainingen vinden plaats in Ironchasers privé sportstudio te Westerhaar-Vriezenveensewijk.

De t
ijdsduur van een programma is geheel afhankelijk van jouw doelstelling. Verder worden prijzen van programma's uitsluitend verstrekt tijdens een gratis en geheel vrijblijvend intakegesprek. 

Interesse in één van Ironchasers iTransform programma's, een intakegesprek of wil je gewoon starten met transformeren? Meld je aan voor een gratis en geheel vrijblijvend intakegesprek!

Aanmelden


Opbellen
E-mail
Info