.

Informatie intakegesprek
De kans bestaat dat je op deze pagina terecht bent gekomen omdat je een schitterende transformatie hebt gezien, een leuke recensie hebt gelezen, iemand kent die is getransformeerd of gewoon over Ironchasers hebt gehoord. Hoe je het ook wendt of keert, je interesse is gewekt, je wilt starten of je hebt wellicht nog vragen, wat nu? Of je nu direct wilt starten of nog vragen hebt, in beide gevallen dien je als eerste een gratis en geheel vrijblijvend intakegesprek aan te vragen.

Tijdens het intakegesprek wordt jouw fysieke en mentale gesteldheid, jouw doelstelling(en), de programma's en bijbehorende prijzen uitgebreid behandeld. Het intakegesprek vindt plaats op een donderdagavond, vrijdagochtend, vrijdagmiddag, vrijdagavond of een zaterdagochtend. Het is mogelijk om je voorkeur voor een dag en dagdeel aan te geven op het aanmeldformulier. 

Als het aanmeldformulier in goede orde is ontvangen, wordt deze zo spoedig mogelijk in behandeling genomen. Ironchasers neemt telefonisch contact met je op voor het plannen van een datum en tijdstip waarop het intakegesprek zal plaatsvinden. Het intakegesprek duurt circa 75 minuten en vindt plaats bij Ironchasers kantoor te Westerhaar-Vriezenveensewijk (gratis) of bij jou aan huis (retourreis á € 0,25 per km). 

Interesse in één van Ironchasers iTransform programma's, een intakegesprek of wil je gewoon starten met transformeren? Meld je aan voor een gratis en geheel vrijblijvend intakegesprek!


AanmeldenOpbellen
E-mail
Info