Informatie intakegesprek
De kans is groot dat je op deze pagina terecht bent gekomen omdat je een gave Ironchasers transformatiefoto hebt gezien, een Ironchasers recensie hebt gelezen, iemand kent die bij Ironchasers is getransformeerd of omdat je gewoonweg goede verhalen via via over Ironchasers hebt gehoord. Hoe je het ook wendt of keert, je interesse is gewekt maar je hebt nog zoveel vragen en of opmerkingen, wat nu? Ironchasers biedt jou voor al deze vragen en of opmerkingen een gratis en geheel vrijblijvend intakegesprek aan.

Gedurende het intakegesprek wordt jouw fysieke en mentale gesteldheid, jouw doelstelling(en), Ironchasers iTransform programma's en prijzen 
uitgebreid behandeld. Het intakegesprek vindt plaats op een donderdagavond, vrijdagochtend, vrijdagmiddag, vrijdagavond of een zaterdagochtend. Het is mogelijk om je voorkeur voor een dag en dagdeel aan te geven op het aanmeldformulier. 

Als het aanmeldformulier eenmaal in goede orde is ontvangen, wordt deze zo spoedig mogelijk in behandeling genomen. Ironchasers zal aansluitend telefonisch contact met je opnemen voor het plannen van een datum en tijdstip waarop het intakegesprek zal plaatsvinden. Het intakegesprek duurt circa 75 minuten en vindt plaats bij Ironchasers te Westerhaar-Vriezenveensewijk (gratis) of bij jou thuis (retourreis á € 0,25 per km). 
Interesse in één van de Ironchasers iTransform programma's, een intakegesprek of ben jij simpelweg klaar om te transformeren?

Wacht niet langer, klik hier en vraag nu gratis en geheel vrijblijvend een intakegesprek aan!
.

 
 
 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info