Informatie intakegesprek
Interesse in één van de iTransform programma's (Supreme, Ultimate of Legacy) van Ironchasers? Vraag dan geheel vrijblijvend een intakegesprek aan. Vul het "zwart-wit" opgestelde aanmeldformulier voor een intakegesprek correct, volledig en naar waarheid in. 

Tijdens het intakegesprek wordt het aanmeldformulier alsmede jouw fysieke en mentale gesteldheid, jouw doelstelling, inhoud programma's en de bijbehorende prijzen uitgebreid behandeld. Het intakegesprek vindt plaats op een donderdag, vrijdag of zaterdag. Op het aanmeldformulier is het mogelijk je voorkeur voor een dag en dagdeel aan te geven. 

Als het aanmeldformulier bij Ironchasers in goede orde is ontvangen, wordt deze zo spoedig mogelijk in behandeling genomen. Ironchasers zal aansluitend telefonisch contact met je opnemen voor het plannen van een datum en tijdstip waarop het intakegesprek gaat plaatsvinden. Het intakegesprek duurt circa 75 minuten en vindt plaats op locatie bij Ironchasers te Westerhaar-Vriezenveensewijk (gratis) of bij jou thuis (retourreis á € 0,25 per km). 

Aanmelden intakegesprek >>
.

 
 
 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info